Ultrazvok ščitnice z vrhunsko opremo

ultrazvok ščitnice

V ambulanti Ultralab, ki se nahaja na Peričevi ulici 35 v Ljubljani, so zbrani zdravniki specialisti, od katerih je vsak posebej specializiran za določeno področje. Prav vsi od teh zdravnikov specialistov so več let nabirali znanje in izkušnje ter se izpopolnjevali v drugih znanstvenih ustanovah in tudi v tujini. Očitno je torej, da ultrazvočne preiskave notranjih organov in mehkih tkiv opravlja zelo izkušeno in specializirano osebje. Poleg tega, da so zdravniki odlično strokovno podkovani, uporabljajo še najnovejšo tehnologijo. Kombinacija vrhunskih strokovnjakov in vrhunske najsodobnejše tehnologije pomeni vrhunsko storitev. Učinkovit ultrazvok ščitnice in tudi celotnega vratu v ambulanti izvajajo tri zdravnice specialistke, in to specialistka radiologije, specialistka interne medicine in specialistka radiologije.

Ultrazvok ščitnice za hitrejše odkritje

Specialistke, zaposlene v ambulanti Ultralab, se zavedajo, kakšen pomen ima ščitnica. Hormona tirozin in trijodtironin, ki ju izloča žleza ščitnica uravnavata rast in razvoj telesa. Hormona sodelujeta tudi pri presnovi beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov. Če ščitnica deluje nepravilno, se to lahko kaže v telesni teži, povišanem utripu, želodčnih težavah in še več. Zaradi njene pomembnosti se je ob slabem počutju priporočljivo naročiti na ultrazvok ščitnice. Ta je samoplačniški, vendar je zdravje neprecenljivo. Specialistke v ambulanti bodo opravile ultrazvok ščitnice, da ugotovijo, ali je prišlo do kakšnih bolezenskih sprememb. S pomočjo ultrazvočnega pregleda lahko odkrijejo vnetje, tumorje ali maligne tvorbe.

Ultrazvok ščitnice ne boli in ne škodi

Tako lahko ultrazvok ščitnice pokaže, kakšna je njena struktura, kakšne so tvorbe in kako začeti zdravljenje. Najdba tvorb in diagnoza sta ključnega pomena na poti do zdravljenja in okrevanja. Ker je tehnologija vrhunska in se z njo ne posega v pacienta, je ultrazvok ščitnice neboleč in neškodljiv. Zanj niso potrebne posebne priprave. Pacient na spletni strani ambulante prebere, kako se pripravi na ultrazvok ščitnice, kako poteka in kako dolgo traja. Navedene so specialistke, ki bodo sodelovale pri pregledu. Posameznik se lahko že na spletu naroči, zato lahko hitreje dobi termin za pregled. Zelo pomembno je dejstvo, da samoplačnik že na spletu vidi natančen in jasen cenik za pregled in ni poznejših presenečenj.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja