Wifi kamera olajša občutek tesnobe

wifi kamera

Noseče ženske lahko gredo okrog približno osmega meseca nosečnosti, torej pred porodom, na materinski dopust, zato da se pripravijo na porod, nego in varstvo otroka. Po porodu pa nastopi porodniški dopust, na katerem je novopečena mati z novorojenčkom do otrokovega prvega leta. Po porodniškem dopustu lahko mamica zaprosi za polovični delovni čas, to je štiri ure. Novopečen oče medtem dobi približno tri tedne očetovskega dopusta. Res je, da novorojenček na začetku bolj potrebuje mamo kot očeta, kar pa vendar ne pomeni, da ga oče ne pogreša. Rešitev je mogoče najti v pripravici, ki se imenuje notranja wifi kamera.

Wifi kamera bo potešila

Gre za kamero, ki se jo namesti v stanovanju, da imajo lastniki doma pregled nad tem, kaj se dogaja v njihovem domu. Podjetje A1 ponuja napravico, imenovano notranja wifi kamera, ki jo je treba priključiti na električno omrežje. Omogoča prenos podatkov približno en megabit na minuto. Takšna wifi kamera bo novopečenemu očetu prinesla veliko veselja, ko se bo lahko v službi, ko bo že res hrepenel po svojem dojenčku, povezal z njo in videl, kako gre partnerki in dojenčku. Narava kamere torej ni le v varnosti. Vsaka wifi kamera nudi poleg varnosti tudi občutek pripadnosti in pogled na to, kar je najbolj pogrešano.

Wifi kamera ponovno zaneti plamen

Za starše najstniških otrok pa wifi kamera predstavlja bolj kot ne varnost. Ko starši odpotujejo in pustijo svoje najstnike same doma, bo te morda zagrabila želja po predivji zabavi. S pomočjo notranje kamere bodo starši videli, kaj počnejo otroci in preprečili morebiten kaos v svojem domu. Obstaja še ena prednost, ki jo ponudi wifi kamera, in sicer vznemirjenje. Par, ki je skupaj že več let in je padel v past rutine, lahko kamero izkoristi za odrasle igrice in tako ponovno zaneti plamen svoje ljubezni. Najbolj pomembna lastnost kamere pa ostaja ta, da omogoča lastniku doma, da se manj obremenjuje, vsaj kar se tiče varnosti doma, otrok, hišnih ljubljenčkov in dragocenosti, ki se nahajajo v domu.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja