Za steklena vrata ni smiselno varčevanje

vranešič steklena vrata

Steklena vrata so lepa, estetska, dajo prostoru čisto drugačne dimenzije in ne naredijo prostora popolnoma zaprtega. Vse lepo in prav dokler ne pridemo do tega, da so steklena vrata precej drugačna od klasičnih, saj so precej težja in zato potrebujejo tudi drugačne vzmeti, drugačne odklone … Skratka če želimo, da bo vse delovalo in da bodo dolgo ostala v celem kosu, ne smemo varčevati, saj več kot bomo varčevali, bolj bomo podvrženi temu, da gre za novega proizvajalca, ki se še lovi, ki točno še ne pozna celotnega sistema in večinoma le kopira od najboljših, ki pa so že povsem sprakticirani in so svoj sistem pripeljali do skrajnosti. Eden od boljših pri nas je podjetje Vranešič https://www.vrata-vranesic.si/steklena-vrata pri katerem boste dobili zelo kvalitetna steklena vrata s kvalitetnimi nosilci.

Kako je s cenenimi vrati?

Če boste za steklena vrata odšteli bore malo denarja, kar pomeni manj kot tisočaka, verjemite, da vam bo zelo žal. Takšna steklena vrata se vam bodo povesila, zato se bodo težko odpirala in jih boste imeli po možnosti celo ves čas kar odprta, kar pa ni več smisel vrat. Da pa ves čas kličete serviserje ali pa menjate pante, pa verjemite, da vas bo prišlo zelo drago. Pri poceni različicah se vam bodo lahko prvi znaki slabe kakovosti pokazali že nekaj mesecev po montaži, ko se bodo steklena vrata začela težje zapirati oz. odpirati, najkasneje pa po 4 – 5 letih in kaj kmalu boste zagotovo ugotovili, da so vas poceni vrata iz stekla prišla precej drago.

Drsna steklena vrata so še bolj posebna od klasičnih

Razlog, da so steklena vrata tako zelo posebna, jasno leži v njihovi teži in mnogokrat tečaji pod težo vrat popustijo ali pa se uda stena. Ampak verjemite, vse skupaj je še težje v primeru, da si želite notranja drsna steklena vrata, saj morajo tečaji kljub teži vrat omogočiti čisto lahkotno drsno odpiranje, kar pomeni še dodatno obremenitev tečajev.
Zato morate biti pred nakupom takšnih vrat zelo previdni pri izbiri pravega proizvajalca in se odločiti za res smotrn način odpiranja.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja