Zdravju prijazna prehranska dopolnila za najmlajše

Za svoj imunski sistem lahko najbolje poskrbite tako, da svoji prehrani dodate manjkajoča mikrohranila. Ste vedeli, da tudi vaši otroci lahko jemljejo različne dodatke? Vsekakor je treba pred nakupom preveriti, ali je izbrani izdelek res izdelan v skladu z vsemi standardi in ne vsebuje nobenih umetnih barvil, težkih kovin ali gensko spremenjenih organizmov.

V spletni trgovini Hiša zdravja lahko najdete različne izdelke, ki so zdravju prijazni, zato boste tam zase in za svoje najmlajše zagotovo našli ustrezno prehransko dopolnilo, multivitamini za otroke pa so na voljo v obliki žvečljivih tablet z okusom jagodičevja.

Kaj vsebujejo multivitamini za otroke in kako lahko pomagajo?

Kot že ime pove, gre za tablete, ki vsebujejo več različnih vitaminov, in sicer A, B6, B12, C in D, ki vsak s svojim delovanjem pripomore k boljšemu zdravju. Kako učinkujejo?

multivitamini za otroke

Vitamin A skupaj s biotinom in cinkom poskrbi za zdravo kožo, sluznico ter nohte in lase. Multivitamini za otroke A, B6 in B12 v kombinaciji z dodanim cinkom in železom pa ohranjajo normalno delovanje imunskega ter živčnega sistema, pri čemer ima pomembno vlogo tudi C. B6 in B12 sta skupaj z železom tudi odgovorna za tvorbo rdečih krvničk, medtem ko je D nujen za zdrav razvoj in rast kosti ter mišic, saj brez njega telo ne more normalno absorbirati kalcija.

Multivitamini za otroke z dodanimi minerali

Najkakovostnejši izdelki v spletni trgovini Hiša zdravja vsebujejo tudi minerale, ki jih v svojem delovanju dobro podprejo. Dodani so jim še rastlinski betakaroteni, ki poskrbijo za zdravje oči in preprečujejo možnost razvoja različnih rakavih in srčnih obolenj. Tako dobite najkakovostnejše prehransko dopolnilo, multivitamini za otroke pa so na tak način še dodatno izboljšani.

Vedeti pa je treba, da ne bo vsak izdelek enako koristen za vsakega malčka, saj lahko različno delujejo. Pred nakupom se zato dobro pozanimajte, ali je izbran izdelek primeren glede na potrebe vašega otroka.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja