Že veste, za kaj vse je matcha čaj odličen?

matcha čaj

Uživati zdravo hrano je nujno potrebno, če se ne želimo spopadati s številnimi obolenji, tudi resnimi. Že res, da nekateri lahko zaužijejo čisto vse, pa jim ni nič, spet drugi pa so veliko bolj dovzetni za nezdravo prehrano in morajo zato zelo paziti, kaj jedo in narediti tudi vsaj enkrat letno kuro za razstrupljanje. Velikokrat je posledica nezdrave prehrane tudi utrujenost, pomanjkanje energije, raztresenost in takrat večina posega po kavi, pa čeprav vemo, da tudi ta povzroča zakisanost telesa, naval živčnosti po zaužitju vsaj pri nekaterih ljudeh in še mnogo negativnih posledic lahko opazimo na telesu. Če si želite bolj zdravega načina življenja, potem je matcha čaj prava izbira za vas. Že res, da je matcha čaj Malinca podjetja in tudi pri drugih ponudnikih nekoliko dražji, ampak se splača odšteti nekaj evrov več zanj za pravo zdravje.

Matcha čaj vas prebudi in izboljša koncentracijo

Da ljudem manjka koncentracije, hitro pozabljajo, so slabe volje je že kar konstanta. A če se boste odločili za uživanje tega čaja, se vam to ne bo več dogajalo, saj matcha čaj spodbuja nastanek dopamina in serotonina, ki sta odgovorna za preprečevanje vseh prej naštetih posledic.
Kljub temu, da je matcha čaj Malinca podjetja kar precej dražji kot ostali čaji, pa nikar ne mislite, da boste dobili kje cenejšega, saj je njegova pridelava mnogo, mnogo bolj zapletena in izplen pridelave mnogo manjši, kar je tudi razlog za višjo ceno. Pri tem podjetju ste lahko edino prepričani, da boste dobili čisti matcha čaj, torej brez kakšnih posebnih dodatkov ali bližnjic pri pakiranju, ki bi kakor koli povečal volumen prahu.

Matcha čaj se sprošča do 6 ur

Veste kaj to pomeni za vas, da ne bo prišlo do navala energije samo med pitjem kava, potem pa prišlo do strmega padca energije, kar predstavlja za telo še večjo negativno posledico, kot če kave sploh ne bi pili. To pomeni, da se matcha čaj lepo počasi sprošča 6 ur, kar pomeni, da ne bo prišlo na enkrat do navala energije, temveč boste kar 6 ur sproščeni, boste imeli veliko energije, boste zbrani, dobro razpoloženi in z veliko koncentracije. To pomeni, da boste tudi svoje dnevne dejavnosti veliko bolj sproščeno opravili, veliko bolj učinkovito in z manj pritiska, kar je še dodatna prednost, ki jo ima matcha čaj.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja