Razvajanje v dvoje v priljubljenem wellnessu

wellness v dvoje

Dejavnost, ki s pomočjo različnih sprostitvenih tehnik človeku omogoča dobro počutje ali center, ki ponuja različne sprostitvene tehnike za boljše počutje človeka, se imenuje wellness; v zadnjih nekaj letih je wellness v dvoje postal zelo priljubljen, še posebej za krajše razvajanje v dvoje. Partnerja si privoščita kratek oddih od doma in obveznosti vsakdana. V Sloveniji je vedno več ponudnikov wellnessa za razvajanje v dvoje – wellness centri imajo v svojih ponudbah različne individualne masaže, masaže v paru, prijetne terapije, kopeli, med drugim tudi blatne kopeli, obloge, nekateri nudijo še zdrav jedilnik, na katerem je med drugim tako imenovana super (zdrava) hrana.

Odločite se za wellness v dvoje

V Sloveniji so zdravilišča številna že od nekdaj, nedavno pa so v svojo ponudbo vključila wellness v dvoje, ki ga lahko najdete tudi na bolj klasičnih turističnih kmetijah ali ekoloških turističnih kmetijah. Pari zdaj lahko izbirajo med urbanimi centri ali se skušajo povezati z naravo. Masaže, fitnes centri, savne, solariji, kopeli, nege obraza … poskrbijo za dobro telesno počutje in videz. Za duhovno razvajanje v dvoje pa so v nekaterih centrih na voljo delavnice za sproščanje in razvijanje komunikacijskih veščin, kar bo zagotovo pripomoglo k boljšemu odnosu med partnerjema. Nekateri centri zaposlujejo strokovnjake, ki vas bodo spoznali z vzhodno medicino in tehnikami, kot sta ayurveda, reiki in tako dalje.

Wellness za takšne in drugačne

Konkurenca je huda, kar spodbuja wellness centre, da ustvarijo čim kakovostnejšo in pestro ponudbo, ki bi zadovoljila vse, ki se odločijo za razvajanje v dvoje. Par se lahko odloči za razvajanje v dvoje, lahko pa se pridruži drugim parom na zanimivih predavanjih, izletih in delavnicah ter ne le poskrbi zase in za svoj odnos, a tudi pridobi prijatelje z enakimi interesi. Wellness storitve poskrbijo tudi za vegetarijance in vegane, za katere je to slog življenja: Na jedilnikih je najti vegetarijanske in veganske jedi, v naravi ali prostorih za vadbo pa se odvijajo urice joge. Par se lahko odloči za razvajanje v dvoje s pomočjo joge v paru.

Priporočene vsebine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja